Konečně dobré jídlo na pumpě
7. 12. 2017
Také byste si nikdy nedala bagetu na pumpě, protože vám na první pohled přišla oschlá, olezlá a s druhořadými surovinami? Máme pro vás dobrou zprávu. Známý šéfkuchař a mimochodem také velmi dobrý řidič Filip Sajler připravil pro čerpací stanice Shell speciální menu – 6 jídel, ve kterém se odráží prvky moderní gastronomie založené na tradičních kulinářských postupech a vysoké kvalitě použitých surovin.
Tři z nich budou v rámci předbaleného sortimentu dostupné také na většině čerpacích stanic Shell. Příkladem je poslední dobou velmi oblíbená bageta Bánh mi, jejíž původní receptura pochází z Vietnamu. Filip je rovněž autorem receptury jednoho amerického hot dogu nebo Krůtí šunky ve švédském chlebu s fíky a špenátem.
V menu nově upravených stanic v Popůvkách na D1 a v Příšovicích na D11 je nyní standardně teplá polévka a úplnou novinkou jsou pak speciality z grilu – 4 druhy předpřipravených hlavních jídel (např. kuřecí špíz se salátem Coleslaw) s možností výměny příloh, dětské menu nebo oblíbené wrapy. Dosavadní nabídku hot dogů doplnily hot dogy americké. Příznivcům studené kuchyně přijde například vhod čerstvě
připravovaný Fit croissant s krabí pomazánkou, výběr z čerstvě připravených baget anebo předbalený sortiment občerstvení.
Zbrusu nový koncept, který i díky bezplatnému Wi-Fi připojení a nabíječkám pro mobilní telefony nebo notebooky, nenabízí jen kvalitní občerstvení, ale i odpočinek na dlouhé cestě, byl v pilotním provozu spuštěn na zmíněných čerpacích stanicích v Popůvkách na D1 u Brna a Příšovicích na D10 u Turnova. Během následujícího roku společnost plánuje přeměnu dalších 10 dálničních stanic.