Terramar: foto CUPRA

Úplně nová CUPRA Terramar

18. 9. 2024

Právě teď v září začíná v Česku předprodej nového modelu španělské automobilky Cupra. SUV Cupra Terramar zaujme osobitým designem a velkým výběrem pohonů.

CUPRA Terramar se vyznačuje odvážným a sebevědomým vzhledem, který přitahuje pozornost. Jeho sportovní proporce a elegantní linie vytvářejí dojem vysoké výkonnosti.

CUPRA_Terramar_INT_01 ve velké velikosti
Terramar: foto CUPRA

V interiéru najdeme jedinečný design středové konzoly a přístrojovou desku orientovanou na řidiče, která nejenže vypadá skvěle, ale také je velmi funkční.

CUPRA myslí i na udržitelnost. Sedadla jsou čalouněná tkaninou ze 100% recyklovaného vlákna. Řidičky i řidiči si tak mohou užít komfort a zároveň přispět k ochraně životního prostředí.

Centrální displej informačního a zábavního systému je snadno ovladatelný a nabízí uživatelům všechny potřebné informace na dosah ruky. Milovnici hudby ocení nový hi-fi audiosystém s 12 reproduktory přináší zážitky z poslechu.

CUPRA_Terramar_EXT_04 ve velké velikosti
Terramar: foto CUPRA

Díky funkci Wireless Full Link jde snadno přenášet obsah ze svých chytrých zařízení do interiéru vozu.

CUPRA Terramar bude k dispozici s pěti různými pohony na základě tří technologií: TSI (zážehové motory), eTSI (mild hybridní jednotky) a nová generace plug-in hybridních systémů (eHybrid).

Výkony nabízených pohonů pokrývají rozsah od 150 k do 272 k.

Nová generace plug-in hybridních pohonů (eHybrid) poskytuje nejvyšší výkon až 272 k (200 kW), umožňuje dojezd více než 100 km čistě na elektřinu a je kompatibilní s rychlým nabíjením (nabíjecí výkon až 50 kW se stejnosměrným proudem).

CUPRA_Terramar_EXT_12
Terramar: foto CUPRA

Jízdní dynamiku vylepšuje sériově dodávaný sportovní podvozek s progresivním řízením, novou adaptivní regulací podvozku a brzdami Akebono.

CUPRA Terramar se pyšní bohatou bezpečnostní výbavou, která zajišťuje klidné a bezpečné cestování. Mezi asistenční systémy patří prediktivní adaptivní tempomat, který upravuje rychlost podle podmínek na silnici, a asistent pro rozpoznávání nepozornosti a únavy řidiče.

Cena CUPRA Terramar začíná na 1 084 900 Kč.

Sdílet článek:

Více na webu Cupra

Internetový magazín Žena v autě vydává vydavatelství Srdce Evropy s.r.o., Bořivojova 17, Praha 3, Tel. : +420 222 726 364 | Napište nám | Redakce | Cookies | Ochrana osobních údajů © 2018