Zdroj: archiv webu

Připravte se do přírody

21. 2. 2016

Těšíte se na jaro a léto a už plánujete výlet do přírody? Rozhodně není dobré podcenit vybavení a oblečení, které si s sebou vezmete. Zima, promáčené oblečení, to pak dokáže takový výlet pokazit a odradit od dalších pobytů v klidné a krásné přírodě.

Více než 50 let Fjällräven zkoumá dokonalou rovnováhu mezi nízkou hmotností a spolehlivostí. Nyní společnost zavádí novou, zcela přepracovanou kolekci stanů, které jsou lehčí než kdy jindy. Prémiové materiály a detaily stejně jako nové funkční designy dávají stanům tu pravou kombinaci vlastností: lehkost venkovní části stanu a nesrovnatelnou výkonnost v přírodě. Vnitřní části stanu mají impregnaci bez použití fluorokarbonu. Celkově řada zahrnuje 16 modelů rozdělených do dvou řad. Řada Keb je určena na technické, náročné túry do těžkých podmínek, zatímco Abisko stany byly vyvinuty pro lehkou turistiku, přičemž neztrácí na svých vlastnostech.

Na podzim 2015 byl představen Keb Eco-Shell. Pro léto 2016 jde Fjällräven ještě o krok dále a zavádí Eco-Shell u řady oděvů Abisko, určených pro lehkou turistiku v teplém počasí.

Abisko Eco-Shell Jacket a Abisko Eco-shell Trousers jsou k dispozici pro muže i ženy a kombinují vynikající ochranu proti povětrnostním vlivům s nízkým dopadem na životní prostředí. Jsou vyrobeny z 2,5vrstvého materiálu s vrchní textilií z recyklovaného polyesteru a s impregnací bez použití fluorocarbonu. Jde o pohodlné a skladné oblečení v jednoduchém designu, který umožňuje jeho minimální hmotnost.

Řada High Coast je rozšířena o několik lehkých, pohodových oděvů pro „multiaktivní“ letní outdoorový život. Oděvy byly navrženy tak, aby byly všestranné a zabíraly málo místa v zavazadle – jsou praktické při cestování, kdy chcete kombinovat různé aktivity, a nebrat s sebou zbytečně mnoho oblečení. S High Coast se budete cítit dobře oděni, aniž byste přišli o praktické vlastnosti vhodné pro outdoorový život.

Všechny produkty budou dostupné v obchodech od jara 2016.

Sdílet článek:

Internetový magazín Žena v autě vydává vydavatelství Srdce Evropy s.r.o., Bořivojova 17, Praha 3, Tel. : +420 222 726 364 | Napište nám | Redakce | Cookies | Ochrana osobních údajů © 2018